Δήλωση περί απορρήτου

Zeilendeschepen.nl είναι μια ιστοσελίδα από Slaapschepen BV. Slaapschepen BV είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, όπως αναφέρεται σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Slaapschepen BV επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή / και επειδή μας παρέχετε αυτά τα δεδομένα μόνοι σας. Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε:

Ειδικά ή / και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Ο ιστότοπος ή / και η υπηρεσία μας δεν σκοπεύει να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες του ιστότοπου νεότεροι από τα 16 χρόνια. Εκτός εάν έχουν άδεια από γονείς ή κηδεμόνα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν ο επισκέπτης είναι παλαιότερος από το 16. Γι 'αυτό, συμβουλεύουμε τους γονείς να συμμετέχουν στις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των παιδιών τους, προκειμένου να αποφεύγεται η συλλογή δεδομένων σχετικά με τα παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι συλλέξαμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με έναν ανήλικο χωρίς αυτήν την άδεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω info@slaapschepen.nl, θα καταργήσουμε αυτές τις πληροφορίες.

Για ποιο σκοπό και σε ποια βάση επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα

Slaapschepen BV επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα

Slaapschepen BV μην αποθηκεύετε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα σας.

Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτους

Η Slaapschepen BV δεν πωλεί τις πληροφορίες σας σε τρίτους και θα σας παράσχει μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εφαρμογή της συμφωνίας μας μαζί σας ή για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση. Συμμετέχουμε σε μια συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων με εταιρείες που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για λογαριασμό μας για να διασφαλίσουμε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας. Slaapschepen BV παραμένει υπεύθυνη για αυτές τις διαδικασίες.

Cookies ή παρόμοιες τεχνικές που χρησιμοποιούμε

Slaapschepen BV χρησιμοποιεί λειτουργικά, αναλυτικά και παρακολούθηση cookies. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά αυτόν τον ιστότοπο. Slaapschepen BV χρησιμοποιεί cookies με καθαρά τεχνική λειτουργικότητα. Αυτά διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος λειτουργεί σωστά και ότι, για παράδειγμα, οι προτιμώμενες ρυθμίσεις σας θυμούνται. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για να κάνουν τον ιστότοπο να λειτουργεί σωστά και να το βελτιστοποιεί. Επιπλέον, τοποθετούμε cookies που παρακολουθούν τη συμπεριφορά σας σερφ για να προσφέρουμε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Κατά την πρώτη σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, σας έχουμε ήδη ενημερώσει για αυτά τα cookies και έχετε ζητήσει την άδειά σας για να τα τοποθετήσετε. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα cookies ρυθμίζοντας το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο έτσι ώστε να μην αποθηκεύει πλέον cookies. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες που αποθηκεύσατε προηγουμένως μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Δείτε για μια εξήγηση: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Στις μας δήλωση cookie βρείτε μια λίστα των cookies που χρησιμοποιούμε.

Προβολή, τροποποίηση ή διαγραφή δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να προβάλετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων Slaapschepen BV και έχετε το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα σε εμάς να στείλετε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς σε ένα αρχείο υπολογιστή σε εσάς ή σε κάποιον άλλο οργανισμό που σας αναφέρατε. Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα για πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, μεταφορά δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων ή αίτημα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας ή αντίρρηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας info@slaapschepen.nl. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλει την αίτηση για επιθεώρηση, σας ζητάμε να στείλετε ένα αντίγραφο της απόδειξης ταυτότητάς σας με το αίτημα. Κάντε σε αυτό το αντίγραφο τη φωτογραφία διαβατηρίου σας, τη MRZ (αναγνώσιμη από μηχάνημα ζώνη, τη λωρίδα με αριθμούς στο κάτω μέρος του διαβατηρίου), τον αριθμό διαβατηρίου και τον αριθμό υπηρεσίας Citizen (BSN) μαύρο. Αυτό προστατεύει το απόρρητό σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά εντός τεσσάρων εβδομάδων. Slaapschepen BV θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε καταγγελία στην εθνική αρχή προστασίας δεδομένων, την Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Αυτό είναι δυνατό μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα

Slaapschepen BV λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων σας και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την αποφυγή καταχρήσεων, απώλειας, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ανεπιθύμητης αποκάλυψης και μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών. Αν νομίζετε ότι τα δεδομένα σας δεν προστατεύονται σωστά ή υπάρχουν ενδείξεις κατάχρησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ή μέσω αυτής info@slaapschepen.nl.

Πληροφορίες επικοινωνίας

Slaapschepen BV
Tchaerderdyk 36,
9088 CC Wirdum
Τηλέφωνο: + 31 (0) 517 234 234
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@slaapschepen.nl
Δικτυακός τόπος: https://slaapschepen.nl

Τελευταία ενημέρωση για το 23 τον Μάιο 2018