Το Zeilendeschips.nl έχει σταματήσει. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες του ιστιοπλοϊκού για την εμπιστοσύνη!

Για ερωτήσεις σχετικά με τις υπάρχουσες κρατήσεις είμαστε ακόμα διαθέσιμοι μέσω email (info@zeilendeschepen.nl) και τηλέφωνο (0517 20 10 23)

Δυστυχώς, δεν μπορείτε πλέον να κάνετε κράτηση για αυτό το ταξίδι ιστιοπλοΐας. Προβολή εναλλακτικές διακοπές ιστιοπλοΐας ή καλέστε (0517) 20 10 23.

14-daagse mijlenmaker Bremerhaven – Cascais

Δευτέρα 24 Αύγουστος 2020 16: 00 t / m Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2020 9: 00

Μεσογειακές διακοπές ιστιοπλοΐας

Mijlenmaker van Kiel naar Cascais (Lissabon)

Deze reis gaat over zeilen! De schipper en crew hebben een bestemming en weten wanneer ze die willen bereiken. Tussenstops worden daarom alleen gepland als de weergoden hen goed gezind zijn en het qua tijd past. Als de wind van voren komt, gebruiken ze de motor. Zij nodigen je uit om als medezeiler deel uit te maken van de bemanning en hen te ondersteunen bij alle gebruikelijke werkzaamheden aan boord, zoals het overnemen van de nachtwacht met een bemanningslid en het hijsen van de zeilen. Geniet van de adembenemende sterrenhemel, en zie met eigen ogen sterrenbeelden die je anders alleen van de kaart kent.
In 2023 zeilt de Atlantis naar het zomerse zuiden. Op deze mijlenmaker tocht vaart het schip over de Noordzee, door het Engels Kanaal en over de Golf van Biskaje naar Cascais. Je voelt het bijna elke dag een graadje warmer worden. Fluorescerende algen bieden je kunst in het water. Als je geluk hebt, en de dolfijnen het schip ’s nachts begeleiden, kun je dit natuurspektakel bewonderen. Laat de professionele bemanning je verwennen met culinaire hoogstandjes in weer en wind. Beleef samen met de andere opstappers het zeilen en de pure natuur.

De reis voert langs de Engelse en Franse kust, langs Guernsey en Jersey tot de Atlantis de punt van Frankrijk bereikt: Brest. Ook bekend om zijn Pointe Saint-Mathieu, een van de meest westelijke rotspunten van Europa. Hier zorgen de ruige kliffen samen met de sterke branding van de Atlantische Oceaan en de imposante vuurtoren voor een uniek plaatje. Het schip vaart over de Golf van Biskaje, die elke echte zeiler een keer zou moeten bevaren.
Van Brest is het nog 700 zeemijlen of 1.297 km naar onze haven van bestemming: Cascais in Portugal. Hoe de reis ook gaat, één ding is zeker! Je zult deze reis niet vergeten. De diepblauwe zee met de warme zonnestralen, de heldere nachten met sterren en het gevoel een echte zeeman te zijn en deel uit te maken van een bemanning op een groot schip.


Τιμή

1.220 € ανά άτομο
-Toeslag 2-persoonshut voor alleengebruik: € 610,- 

Η τιμή περιλαμβάνει

  • Καμπίνα με κλινοσκεπάσματα και κλινοσκεπάσματα και ιδιωτικό ντους και τουαλέτα
  • Μείνετε με πλήρη διατροφή
  • Καφές, τσάι και νερό
  • Πρόσθετα έξοδα αποστολής και λιμενικές χρεώσεις

Η τιμή είναι αποκλειστική

  • Κόστος μεταφοράς
  • Αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά

Τροφικές αλλεργίες και διατροφικές απαιτήσεις
Εάν έχετε διατροφικές απαιτήσεις ή αλλεργίες, είναι καλύτερο να το συζητήσετε πριν από την κράτηση. Συχνά δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά μερικές φορές αναμένεται κάποια συνεργασία από τους καλεσμένους, εάν πρέπει να αγοραστούν ειδικά προϊόντα, τα οποία θα πρέπει να ληφθούν από τους ίδιους τους επισκέπτες, για παράδειγμα.

Θα πλεύσετε με την Ατλαντίδα

Περισσότερα για την Ατλαντίδα